manfaat pisang untuk fitness

manfaat pisang untuk fitness Банане могу да уђете у дневном јеловнику као додатак поред Бетел воћа змаја воћа . Поштоје једна банана воће које има много предности и погодности за наше тело . Поред доброг здравља , такође можете користити банану као третман коже да би се лепше и здрава .

Постоје многе различите врсте банана разбацане у различитим деловима Индонезије . Али генерално ,корисност и ефикасност банана је скороиста . Можете само погледати зреле банане да одмах конзумира директно или се користе као свежег сока . Ево неких предности банана које можете добити .

Може побољшати здравље мозга
Банане могу да побољшају разумевање и концентрацију мозга на начин рутински и редовно троше три пута дневно као десерт .

Може се користити за лечење болести црева и абдоминална
Банане менгандунган витамина Ц који могу бити корисни као инфламаторни одбране. Начин је да се банану након што се мешају са млеком као састојак за лечење болести црева . Поред тога ,висок садржај влакана у плоду може одржавати и обновити цревну здравље .

За циркулацију
Поред витамина Ц , банане су такође менгандунган калијум и калијум који служи да помогне циркулацију тела , тако дациркулација кисеоника до мозга да буде глатка. Калијум такође може да помогне убрза пулс , смањују ризик од можданог удара и регулише крвни притисак нормалан .

Да бисте убрзали свој апетит
Можете конзумирати две банане помешане са кашиком меда да се повећа апетит .

Воће облоге може да се користи као извор енергије
Ако осећате уморно и исцрпљено да нападну због дана рада , банане могу битирешење . Садржај шећера наћи у банане могу се лако вари и претвара у извора енергије .

Да би се могло са дијабетесом
За дијабетичаре , могу да користе типичну банану Горонтало ( Север Сулавеси ) ГОРохо парене онда помешан са ренданим кокосом младом као допунска исхране за дијабетичаре .

Да окамењене тежине програма губитак
За оне од вас који воде програма банана дијету можете додати меније ће вам помоћи да изгубите тежину . једући четири банане и четири чаше немасна млека или млека може са сваким даном најмање 3 дананедељно , помоћи ће да изгубе тежину . Само 1250 калорија имени је разумно фит и здрава .

Може помоћи лечити опекотине
Да се ​​избори са мањим опекотинама , можете да користите један део банане биљке . Пут да се пепео листове банана и затим додати кокосово уље . Након тога , нанесите на погођеним опекотина коже .

Може третирати убода комарца
Начин је лако , само се мало унутрашњости страном коре од банане и утрљајте на кожу бентолан бивши уједе комараца . Како се верује да се смањи свраб и црвени комараца залогај .

Може савладати анемију
Банане садрже високе гвожђе тако добар за особе са анемијом . Једноставно конзумирају две банане сваки дан рутински и редовно .

Може да смањи менструалних болова
Ипак банане менгандунган Витамин Б6 је довољно висока , тако да може помоћи да се смањи ниво шећера у крви који могу оштетити ваше расположење и изазивају болне менструације .

Поред доброг здравља , банане су такође добри за свакодневну негу коже . Међу њима је да омекша кожу , пилинг мртве коже , и просветли . Можете направити маску од банане и неколико других природних састојака као што су авокадо, маслиново уље или јагоде . Срећно !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply