benefits of coconut oil on baby skin

benefits of coconut oil on baby skin Όταν σκέφτεστε για τα οφέλη για την υγεία των λάδι καρύδας , θα πάμε να μαντέψει ότι το τελευταίο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι το τρίψιμο του βρώσιμων φυτικών λιπών σε όλο το πρόσωπό σας . Χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας είναι ένα θαυμάσιο φυσικό τρόπο για να κάνουν το πρόσωπό σας καθαρό και υγιές .

Χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση του δέρματος , θα το κρατήσει εύπλαστο και μαλακό , χωρίς να χρειάζεται να κρατήσει ζητήσει εκ νέου . Τα οφέλη από λάδι καρύδας στο δέρμα είναι συγκρίσιμη με εκείνη του ορυκτελαίου . Περαιτέρω , σε αντίθεση με ορυκτέλαιο , δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έχουν οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες στο δέρμα.

 Το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως την ενυδάτωση του δέρματος , βοηθώντας με το ξηρό δέρμα . Το λάδι καρύδας είναι η απάντηση της φύσης για να έχουν λαμπερό και υγιές δέρμα . Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το λάδι καρύδας είναι παντού τώρα .

Coconut Oil Ιδιότητες:

    Αντιμικροβιακός
    Αντιφλεγμονώδη
    αντιοξειδωτικό
    Ενυδάτωση

Coconut Oil Θεραπείες Προσώπου :

Face Wash
Ανακατέψτε το λάδι καρύδας και το ελαιόλαδο για ενυδάτωση, βαθύ καθαρισμό και όλα τα φυσικά πλύση .

Scrub προσώπου
Αναμείξτε το λάδι καρύδας και μαγειρική σόδα για απαλό καθαρισμό scrub .

Moisturizer
Τρίψτε απαλά ένα μικρό κτύπημα των λάδι καρύδας μέσα στο δέρμα σας κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό .

makeup Remover
Τρίψτε το λάδι καρύδας πάνω πεισματάρης μακιγιάζ , στη συνέχεια, σκουπίστε με μια ζεστή πετσέτα .

Face Mask
Αναμείξτε το λάδι καρύδας και το μέλι για ένα αντιβακτηριακό μάσκα προσώπου . Αφήστε το για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε .

Lip Balm
Scoop λίγο λάδι καρύδας σε ένα μικρό κουτί για τη μεγάλη μυρίζοντας DIY lip balm .

Το λάδι καρύδας είναι ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους σε συνδυασμό με άλλα βότανα . Η κατάλληλη δόση του λαδιού καρύδας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία του χρήστη, την υγεία , και αρκετές άλλες προϋποθέσεις .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply