benefits of honey everyday

benefits of honey everyday Peste mii de ani , mierea este cunoscută pentru a expune puteri de vindecare surprinzătoare . Mierea este unul dintre cele mai puternice moduri de a proteja corpul tau . Puternice proprietati anti- bacteriene și de vindecare un mare remediu natural pentru multe probleme comune de sanatate face .

Albine înghiți , digera și regurgitate nectar de a face miere , acest nectar conține aproape 600 de compusi . După ce albinele aduna nectar lor, acestea se adaugă o enzimă numită glucoză oxidază să-l ca o modalitate de a păstra mierea . Miere Polyflora sunt fabricate din nectarul din flori diferite , în timp ce mierea amestec provin din mai multe colonii selectate pentru a obține un gust specific .

 Mierea are o compoziție chimică neobișnuită , una care face -l păstrați pe termen nelimitat , fără a strica . Mierea conține în mod natural 18 aminoacizi , plus cantități mici de o multe vitamine și minerale . Miere nu este numai bun pentru sanatatea ta , dar este foarte bun pentru pielea ta, de asemenea . Aici sunt beneficiile pentru sănătate de miere naturală , care va crește și mai mult pe gustul dvs. pentru acest nectar dulce .

Prevenirea cancerului și a bolilor de inima
Mierea contine flavonoide florale ( bioflavonoide ), mai frecvent cunoscut sub numele de antioxidanti care contracarează efectiv activitatea radicalilor liberi . Consumul de miere poate reduce riscul de boli de inima si prevenirea cancerului .

probiotic
Miere nu este în mod normal o substanță probiotic , dar poate servi ca un prebiotic . Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a consuma orice alimente destinate unor scopuri prebiotice pentru a vă asigura că este sigur pentru tine .

frumos piele
Mierea ajuta la protejarea pielii de razele UV nocive și pentru a facilita capacitatea pielii de a întineri . Mierea actioneaza ca agreat agent anti -imbatranire si crema hidratanta .


Spori performantele atletice
Miere oferă un impuls semnificativ de performanță a sportivilor in timpul exercitiilor fizice intense .

Reduce iritația tuse și gâtului
Mierea a fost cunoscut pentru a calma garniturile de gât iritat și de a reduce tuse . Un studiu efectuat la Penn Scoala de Stat de Medicină la copii cu vârsta de doi ani au arătat că mierea ajutat să tuse mai puțin și dormi mai bine .

Reducerea ulcere și alte tulburări gastro-intestinale
Miere combate multe tulburari gastro-intestinale și opere ca un probiotic puternic în tractul gastro-intestinal .

Anti - bacterian , anti - fungice
Mierea este antiseptic , antibiotic , antifungic , antibacterian și - niciodată nu strică ! Cele mai puternice proprietati anti - bacteriene de orice de miere din lume și ar putea fi utilizat pentru tratamentul infecțiilor bacteriene rezistente la antibiotice .

Echilibra cele 5 elemente
Miere este considerat a afecta toate cele trei dezechilibre materiale primitive ale corpului pozitiv . De asemenea, pentru a fi utilizabili util pentru îmbunătățirea vederii , pierderea în greutate , tulburări ale tractului urinar , astmul bronșic , diaree , și greață .

Reglementare de zahăr din sânge
Cercetatorii cred ca efectele benefice ale mierii asupra hormonilor poftei de mancare si nivelul de zahar din sange poate ajuta la prevenirea cresterii in greutate .

Vindecarea rănilor și arsurilor
Mierea a fost folosit inca din antichitate ca un remediu in ingrijirea plagilor . Dovezi din studiile la animale și unele studii au sugerat ca mierea poate accelera vindecarea ranilor .

Miere si lamaie , de asemenea, bun pentru rece și tuse . Putem folosi miere , fara efecte secundare . Dar , nu dau miere la copii sub varsta de un an , deoarece are potentialul de a provoca botulism infantil .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply