manfaat teh celup sirsak

manfaat teh celup sirsak Iš anonos vaisių taip gerai, kaip Dragon vaisių naudą nauda , anonos vaisiai turi daug privalumų, spręsti įvairias sveikatos problemas. Daug mokslinių tyrimų , kad sako, kadanonos vaisiai gali būti naudojamas kaip alternatyvus vėžio gydymas. Ne tik dalis vaisių , kad mes galime naudoti , bet kitos dalys pvz anonos palieka odą galime imtis naudą.

Anonos vaisiaivaisių , kad yra žalia , yra kaip minkštas erškėčių , o retais ant odos ir saldaus ir rūgštaus skonio. Kad būtų galima gauti iš vaisių sirrsak savybes , galite vartoti tiesiogiai arba darant jai sulčių gėrimas , kuris gali atleisti troškulį.

 Kodėl anonos vaisiai gali susidoroti su įvairiomis ligomis ? Taip yra todėl,esantis turinys anonos vaisių , anonos vaisių , kuriuose yra daug vitamino C kiekis 20 mg 100 gramų vaisių minkštimo . Vitamino C kiekis , kuris yra labai didelis anonos vaisių yraantioksidantas, kuris veikia , siekiant pagerinti mūsų imuninę sistemą. Be to anonos taip pat gausu ląstelienos, kuri pasiekė 3,3 g 100 g vaisių kūne , kuri reikalinga mūsų kūnuose . Toliau pateiktoje lentelėje medžiagos dizi anonos vaisiai ( 100 g ) ir nauda, ​​kad mes galime gauti .

    Energetika: 65 kcal
    Baltymų : 1 g
    Riebalai: 0,3 g
    Angliavandeniai: 16,3 gramai
    Kalcio (Ca) : 14 mg
    Fosforas (P) : 27 mg
    Siūlų : 2 g
    Geležis (Fe ) : 0,6 mg
    Vitaminas: 1 RE / 10 (SI)
    Vitaminas B1 : 0,07 mg
    Vitaminas B2 0,04 mg
    Vitaminas C: 81,7-20 mg
    Niacinas 0,7 mg

Norėdami susidoroti su viduriavimas ar viduriavimas kūdikiams
Jeikūdikis viduriuoja ar laisvi viduriai , tada galite tuoj pat parengti anonos vaisiai yra prinokę, tada suspaudus ir filtruojamas imtis vandens. Po Drinks 2-3 šaukštus viduriavimas kūdikiams .

Gydyti kepenų liga
Laimei gydyti kepenis tada kitų greito maisto patiekalų . Jums tik reikia gerti anonos sultys 1 savaitę kaip maisto pakaitalas .

Gydyti hemorrhoid .
Anonos vaisiai taip pat gali būti naudojamas gydyti hemorojus. Apgaulė , išspaustianonos vaisiai yra prinokę, tada 1 puodelio vandens . Gerti 2 kartus per dieną, ryte ir po pietų .

Norėdami įveikti šlapimo pūslės skausmas
Paruoškite pusę prinokusių vaisių anonos , cukraus ir druskos pagal skonį . Virėjas visus ingredientus į kompotas . Valgyti paprastas ir atliekamas reguliariai kiekvieną dieną 1 savaitę iš eilės.

Gydyti Anyang - anyangen
Anyang - anyangen sutrikusi šlapinimosi jaučiasi degančio skausmo. Siekiant išspręsti iš karto parengti pusę prinokusių vaisių anonos ir cukraus pagal skonį . Po to anonos vaisių nulupti ir virti su cukrumi , kartu su 2 puodeliai vandens . Po kepimo , kamienas ir gerti vandenį.

Kitos savybės anonos vaisių yra įveikti įveikti vidurių užkietėjimą , padeda kaulų formavimąsi , didina ištvermę , sulėtina senėjimo procesą, naudojamas kaip alternatyvus gydymo tulžies pūslės akmenlige , antisembelit , podagra, padidėjęs apetitas , ir pagerinti virškinimo sistema.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply