benefits of carrot cucumber and beet juice

benefits of carrot cucumber and beet juice Gurķis irLožņu vīnogulāju, kas sakņojas zemē un izaug trellises vai citus atbalsta rāmji , ietīšana ap atbalsta ar tievu , spirālveida stīgas . Gurķi ir zinātniski pazīstams kā Cucumis sativus un pieder pie tās pašas botāniskās ģimeni kā melones .

Gurķus audzē ēd svaigu vai konservēšanai kā marinēti dārzeņi . Tie nobriest ātri un ir vislabāk piemērota lielākiem dārziem . Gurķi satur lielāko daļu vitamīnu jums ir nepieciešams katru dienu , tikai viens gurķis satur B1 vitamīns, B2 vitamīns, vitamīns B3 , B5 vitamīns, B6 vitamīns , folskābe , C vitamīnu, kalcija, dzelzs, magnija, fosfora, kālija un cinka .
Ieguvumi no gurķi
Ieguvumi no gurķi


Gurķi ir viegli audzēt , ja jūs sniegtu tiem labu augsni , pilna saules un pietiekamu mitrumu , un gaidīt laika , lai sasildītos pirms stādīšanas . Gurķi plaši kultivē pārtikas nodrošina mūs ar unikālu kombināciju uzturvielām . Šeit irīss saraksts ar iespaidīgu veselības priekšrocības,gurķi pielikti :

    veicina gremošanu
    Mazina locītavu sāpes ( artrīts / podagra )
    samazina holesterīna
    AIDS weightloss
    cīņas vēzis
    Rehydrates un remineralizes ķermeni
    novērš galvassāpes
    Augstu silīcija saturu zīdaini mati
    ārstē diabētu
    Kontrolē asinsspiedienu

Gurķi, ar mizu , neapstrādātas
Uzturvērtība uz 100 g ( 3,5 unces)

    Enerģija: 65 kJ ( 16 kcal )
    Ogļhidrāti : 3.63 g
        Cukuri : 1.67
        Šķiedrvielas : 0.5 g
    Tauki: 0,11 g
    Olbaltumvielas : 0,65 g
    Ūdens: 95.23
    Tiamīna ( vit. B1 ) : 0.027 mg ( 2 % )
    Riboflavīns ( vit. B2 ) : 0.033 mg ( 3 % )
    Niacīna ( vit. B3 ) : 0.098 mg ( 1 % )
    Pantotēnskābe ( B5 ) : 0.259 mg ( 5 % )
    Vitamin B6 : 0.04 mg (3%)
    Folātu ( vit. B9 ) : 7 mikrogramus ( 2 %)
    Vitamin C : 2.8 mg ( 3 % )
    K vitamīnu : 16,4 mikrogramus ( 16 %)
    Calcium : 16 mg ( 2 % )
    Iron : 0.28 mg ( 2 % )
    Magnesium : 13 mg ( 4 % )
    Mangāns : 0.079 mg ( 4 %)
    Fosforu: 24 mg ( 3 % )
    Potassium : 147 mg ( 3 % )
    Nātrija : 2 mg ( 0 % )
    Zinc : 0.2 mg ( 2 % )
    Fluorīds : 1,3 mikrogramus

Gurķus var sautēta un pasniedz siltu ar nelielu sasmalcinātu diļļu , kā garnīrs . Bez tam , gurķi var ēst tieši tāpat kā parastās augļi . Ikdienas uzturu , jūs arī varat izmēģināt citronu ūdeni .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply