benefits of lemon peel on skin

benefits of lemon peel on skin Lamaie este foarte popular , culoarea său luminos , răcoritoare miros și gust revigorant . În timp ce de lamaie în sine este în general considerată ca toate - scop de fructe minune , coaja de lamaie , de obicei, doar se aruncate , aruncat în abisul de coș de gunoi . Care este foarte nefericit , o pierdere reală de o mare sursă de nutriție .

Cei mai mulți oameni nu știu că coji de lamaie sunt mare sursă de minerale , vitamine , potasiu și fibre . Pe scurt , consumul de coji de lamaie poate ajuta pentru a stimula dieta ta .

Înainte de a mânca oricare dintre aceste coji de lamaie , asigurați- vă că veți obține lămâi organice . Tu nu vrei să consume orice toxine și pesticide acum , nu-i așa ?

Resturi coaja de coji de lamaie , coaja rasa de aceste pot fi folosite mai târziu pentru a fi ingrediente de mâncăruri sărate sau dulci . Pune coaja neutilizate în frigider pentru o utilizare ulterioară .

Puteți face coji de lamaie în piper de lamaie si le-a folosit pentru sezonul alimentele . Este ușor de a face și foarte gustoase .

Puteți activa , de asemenea, coji de lămâie în bomboane , sau pune-l în interiorul bomboane , sau orice altceva . Puteți găsi mai multe retete de coaja de lamaie confiate pe internet . Și în timp ce noi suntem la el , puteți crea , de asemenea, coji de lămâie zahăr . Satisfacție dinte dulce garantat .

Puteți găsi , de asemenea, mai multe retete pe internet de măsline gust ulei de makeover . Ulei de lamaie adauga aroma plina de culoare pentru gustul de ulei de măsline .

Pentru unele creativitatea și îmbogățire pentru băuturile dumneavoastră, puteți pune coaja de lamaie in cuburi de gheata . Asigurați-vă că evita măduvă alb amar totuși .

Ar putea suna ciudat , dar există de fapt retete pentru plante și unt coaja de lamaie .

Coaja de lamaie pentru curățare .

Oțet de lamaie , realizate din coaja de lamaie , este somitatilor pentru îndepărtarea grăsimii . Este ușor de a face , doar ați pus niște coji de lămâie într-un borcan , se adaugă unele oțet alb , sigiliu capacul și lăsați-l de paisprezece zile înainte de a colecta lichidul rezultat . Se amestecă acest lichid cu puțină apă cu raport egal și te-ai ales un agent de curățare toate-scop .

Puteți felie , de asemenea, o cantitate mică de coji de lamaie si le-a pus pe orice intrare este posibil în cazul în care insectele pot trece prin , pentru a respinge insectele . Stinge coji de lămâie nu sunt parfumul preferat de furnici, gândaci și purici . Plasate în interiorul un frigider , coji de lamaie poate absorbi faulturi miroase și răspândirea parfum revigorant de citrice . Și nu este limitat la un frigider , puteți pune , de asemenea, unele coji de lămâie în coșul de gunoi pentru același efect .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply