cara mengecilkan perut buncit dengan cepat tanpa olahraga

cara mengecilkan perut buncit dengan cepat tanpa olahraga Hogyan csökken a gyomor nélküli gyakorlat , amit tehetünk, oly módon , hogy elkerüljék bizonyos ételek okozhatnak nagyobb hasa kitágult valamint bizonyos ételek, amelyek megbirkózni a kitágult gyomor .

Csakúgy, mint a fogyás , hogy tudja, hogy az ideális vékony gyomor nem igényel időt, energiát és türelmet . De ezzel egy kis változás az étrend, akkor lehet, hogy nagy változásokat , hogy a gyomor néz karcsúbb és karcsúbb . Alig várom, hogy próbálja ki ? Nézd meg a felülvizsgálat teljes alább.

Ha elfogyasztott étel
Fogyasztása egészséges ételek
Diéta nem azt jelenti , hogy nem eszik egyáltalán , akkor csak azt kell enni, 5-6 alkalommal , de kis adagokban . Azzal, hogy nem eszik , és éhen fog felhalmozódni több zsírt és gyorsabb. Ezen kívül, ha nem eszik egyáltalán, akkor a szervezet anyagcsere zavar . Ahhoz, felgyorsítja a szervezet anyagcseréjét, el kell fogyasztani az egészséges étrend gazdag fehérje- , jó zsírok és összetett szénhidrátokat .

Az Ön fehérjebevitel lehetnek a hüvelyesek , mint a borsó , szója, mandula, mogyoró és dió , szintén forrásai az állati fehérje, mint a tej vagy alacsony zsírtartalmú joghurt , csirke, tojás , és a sovány hús , és gazdag fehérjeforrás , amely szintén az egészséges zsírok mint a hal .

Ami a forrása az egészséges zsírok, lehet kapni olívaolaj , lenmagolaj , napraforgóolaj , és avokádó .

Egy forrása a szénhidrátok , étrend fogyasztása , mint a barna rizs, teljes kiőrlésű, vagy gyümölcs , mint a szőlő , szamóca , alma, és a zöld színű zöldségek , mint a spenót , és mások.

Választás egészséges italok
Egészséges italok, mint például a joghurt italok, gyümölcslevek, zöldséglevek és alacsony zsírtartalmú tej . Mivel több italt , amelyek elég magas kalóriát , mint például üdítőitalok , szörp , vagy alkohol lehet, hogy a has jobban kitágult .

Ivóvíz ásványvíz elegendő
Víz a test arra szolgál, hogy megkönnyítse az emésztőrendszer és az anyagcsere , valamint megkönnyítik a tápanyagok jobb felszívódását . Ezért elegendő, ha a szervezet ásványi víz nagyon fontos fogyasztani nyolc pohár ásványvizet naponta.

Food Kerülendő
A nyers élelmiszerek és a nagy része
Nyers élelmiszerek, a nagy részét a emésztőrendszer lehet bővíteni az extra hangerő . Tápanyagok kapott egy fél csésze főtt sárgarépa egyenlő egy csésze nyers sárgarépát. Ezért , hogy a zöldségfogyasztás , hogy már főzött , hogy megfeleljen táplálkozási igényeinek.

Élelmiszerek magas nátrium-
Általában nátrium-vagy sóval vagy fűszer gyakran megtalálható a feldolgozott élelmiszerek . Nátrium tulajdonságai , amelyek vonzzák a víz . Kerülje a fogyasztó nátrium szokásosnál nagyobb mennyiségben , mert lehet, hogy menteni több folyadékot vezethet érzéseit levertség, a test úgy néz ki, duzzadt és a felesleges víz súlya .

rágógumi
Kiderül, hogy a gyakori rágógumi is, hogy a felpuffadt has . Ez azért van, mert a sok lenyelt levegő és ragadt a gyomor-bél traktusban eredményeként rágógumit. A csapdába esett levegő nyomást okozhat , és hasi puffadás nagy.

Kerülje a junk food
Fast Food, csokoládé és ételek, mint a chips és hasonlók nincs tápértéke egyáltalán. De elkerülni ezeket az ételeket, mert lehet, hogy a gyomor jobban dagadt . Váltás fogyasztani táplálóbb ételek a szervezet számára.

Azonnal csinál életmódbeli változtatások elkerülni néhány étrend vezethet egyre kitágult gyomor és cserélje ki néhány étrend ajánlott a fenti . Sok szerencsét !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply