cara mengecilkan perut atas bawah dan samping

cara mengecilkan perut atas bawah dan samping Hogyan csökken a gyomor , főleg a has alsó részén is nagyon egyszerű, ha összpontosítani , és nem őszintén . Mivel a legtöbb ember, aki nem csökken a gyomor azok, akik félig - félig , fegyelmezetlen és lusta . Tehát annyit kell tennie , hogy hozzon létre egy program, amely továbbra menerut hinga vékony gyomor célokat lehet elérni .

Nem csak az emberek, akik hasi zsír , aki azt akarja , hogy egy szép has . Vannak , akik már rendelkeznek a lapos has , de nem akarnak a sixpack gyomor úgy, hogy javítja önbecsülését. Csökken az alhasi , van néhány gyakorlat , hogy próbálja meg otthon, anélkül, hogy menjen az edzőterembe . Nézd meg a gyakorlatokat, hogy csökken az alhasi alább idézett duniafitnes.com

Az első dolog, amit meg kell tennie , hogy a vonat az alhasi izmok az alapvető szintű képzést , hogy tudja ezt. Íme néhány alapvető mozgások gyakorlására az alhas .

Fordított Crunch

Ezt a gyakorlatot meg kell tenni a visszaesés padon . Az első lépés , hogy lefeküdt a padra , majd győződjön meg róla, hogy a vissza nem ívelt . Ezt követően , a mozgalom lassan emelje a térded felé, a mellkas az ajánlatkérő az alhasi izmok . Vegye le a lábát , és ismételjük, amíg néhány ilyen lehet tenni set.Latiha

Leg Walks

Végrehajtásához láb jár , akkor feküdjön a hátára , de a keze még mindig alá dugva a fenék , hogy megbizonyosodjon arról , hogy egyenesen a hátát. Ezután emelje fel mindkét lábát , mint a képen, anélkül, hajlítás a térd 90 fokos a padlón. Ezután távolítsa el az egyik lábát a földre, lassan, de nem érintette a padlót , amíg már csak néhány centivel a padló felett . Tartsa ebben a helyzetben néhány percig után került vissza a csúcsra a láb 90 fokban . Csináld újra a másik lábát. Megteheti ezt a gyakorlatot 8-10 alkalommal mindkét lábát .
Alhasi gyakorlatok nagyon összetett, nem csak speciális gyomor egyedül , hanem magában foglalja a láb erejét . Tudod össze ezeket a gyakorlatokat a cardio gyakorlatokat , hogy amellett, hogy képes arra, hogy több lapos has is fogyni maximum. Sok szerencsét !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply