cara mengecilkan betis berbuah

cara mengecilkan betis berbuah Van egy borjú , amely túl nagy problémát jelent néhány ember számára, különösen a nők. Miatt, amelyek a nagy borjú értelme pecaya nő önmagát kell csökkenteni az ő lába úgy néz ki, mint egy focista .

Valójában számos előnye van , amelyek a nagy borjú. Általában nagy borjú inkább fehér, mert gyakran terjed , amikor egy szabadtéri tevékenységekhez. Amellett, hogy fehér , nagy borjak túl erős ahhoz, hogy támogassa a súlyát. Mivel azonban túl nagy, általában nehéz és nehéz megtalálni a módját, hogy tervezzen farmer, hogy illik .

Mert borjú nézel okozhatja túlzott zsíros lerakódások , vagy nagy izmok . Ennek legyőzésére , akkor szorgalmas gyakorlat , hogy éget zsírt a borjú területen. Amellett, hogy a testmozgás , van néhány dolog , amit meg kell kerülni , hogy a borjak nem nőnek nagy. Íme néhány tipp, hogy meg tudod csinálni , hogy csökken a borjak természetes és biztonságos .

Kerülje a díjak többlet Heel
Azáltal, hogy aránytalanul nagy terhet a sarok , persze , lehet, hogy egy nagy borjú. Ha mindig egyensúlyt a test súlypontja az egész talp járás közben .

Pilates és Jóga
Ezzel Pilates mozgalom, amely magában foglalja a megerősítése és nyújtó gyakorlatokat a flex és bővítése az izmok ezáltal magasabb testtartás . Tehát az alak a láb megjelenést szinten , és a mérete a borjú számára ideális . Bár a jóga adhat a hatását egy lazább , javítja a vérkeringést, az izmok , és segít a rendszeresség, ami megkönnyíti , hogy egy kis borjú .

Építsd Szív-és érrendszeri gyakorlat
A hangsúly a könnyű testmozgást, mint például a kocogás , és előnyben állóképesség úszás hatásosan csökken szárral. De ne gyorsan fut, vagy sprint és egyéb sportok igénylő erejét és sebességét a lábmunka .

Végezze el Boka Mozgalom Circle
A trükk az , hogy egyenesen ülni egy széken , majd emelje fel egyik lábát , miután a fordulat a bokáját ( boka ) az óramutató járásával megegyező 6-szor . Ismételje meg a mozgás az óramutató járásával ellentétes mozgás. Nem ugyanaz a mozgalom , felváltva a bal és a jobb lábát .

Csinál gyakorlása borjú Press
Használja soleus sajtó eszköz arra, hogy a borjak inkább szilárd . A trükk az , hogy egyenesen ülni a fedélzeten rendelkezésre állnak , majd helyezzük a fülre a tetején a comb párna. Miután a terhelés beállítani , emelje fel a rögzítő csapágyak felemeli a sarok .

Az elliptikus tréner
Ez az eszköz lehet , hogy más , mint a csere a járás. Az alkalmazott eszközök létrehozására a mozgás, mint a séta jót tesz a legtöbb quadriseps vonat, amely egy sor izom a térd fölött . Az eredmények a borjak kisebb szerint, amit akarsz.

Hogyan lehet fogyni egészének is kell tenni, ha egy halom zsír nem csak a borjú egyedül. Továbbá, ha még mindig zsír a hasi területen , a karok , a combok és egyéb testrészeit , hogy rontja az ízét csak hinni magadban . Sok szerencsét !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply