contoh surat lamaran kerja yang salah

contoh surat lamaran kerja yang salah Mostra de carta de sol · licitud d'ocupació per sota de vostè pot utilitzar com una carta de presentació de la mostra d'escriptura per tu demanar un lloc de treball en l'agència o companyia que es desitja. Carta de sol · licitud d'ocupació i encapçalar un paper molt important , ja que la carta de presentació que va ser vist per primera vegada per la companyia i determinar el seu destí a partir d'ara .

Carta de sol · licitud d'ocupació reflecteix la nostra personalitat , i per tant fer el millor possible carta de sol · licitud d'ocupació i ordenada possible , perquè el personal encarregat de la selecció de nous empleats poden ser impressionat .

 Hi ha diversos aspectes que s'han de considerar abans d'escriure una carta de sol · licitud d'ocupació . Aquestes són les coses que s'han de considerar en escriure una carta de sol · licitud d'ocupació

    Anoteu les dades personals completes , com ara nom , data de naixement , adreça, número de telèfon o CV , correu electrònic si n'hi ha , i l'estat civil ( encara singgle o casat ) .
    Anoteu formació acadèmica , l'educació formal , per exemple , des de la primària fins que s'acabi de fer l'última ensenyament de la història . Per a l'educació no formal es pot omplir de formació o cursos que haurà de seguir .
    Escrivint experiència laboral . Escriu l'experiència de treball en les àrees de treball que vostè està demanant . Si no té experiència laboral , llavors vostè pot escriure que vostè té la capacitat per adaptar-se al treball .
    Adjuntar un currículum vitae , una còpia de l'últim diploma , fotografia recent , del certificat o SKCK registres de la policia , si cal , certificat de salut d'un metge si cal .

Potser encara hi ha confusió en escriure una carta de sol · licitud d'ocupació ha de ser escrit a mà o mecanografiat ordinador ? Per fer que es vegi ordenat , carta de sol · licitud d'ocupació ha de ser escrit en un ordinador amb una mida de font estàndard com Times New Roman , per tal de semblar formal . Utilitza un llenguatge formal i eficaç sense la repetició de paraules que no estan clares . Eviteu l'ús d'errors ortogràfics o gramaticals incorrectes . Heus aquí un exemple de la carta de sol · licitud d'ocupació que es pot copiar d' acord a les seves necessitats .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply