cara menurunkan berat badan 8kg

cara menurunkan berat badan 8kg είναι ένα πρόγραμμα διατροφής που εισήχθη από το διάσημο Ινδονησίας Mentalist , Deddy Corbuzier . OCD δίαιτα μπορούν να χάσουν βάρος μέχρι τέσσερα κιλά σε μία εβδομάδα . Πώς ;

Deddy εξήγησε , η νηστεία δίαιτα ακριβώς το ίδιο OCD . Η διαφορά δεν είναι ΙΨΔ , αλλά η ανταμοιβή της νηστείας για τα προγράμματα απώλειας βάρους . 36 - year-old man , δήλωσε ότι η ΙΨΔ θα κόψει το παχάκια και μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα . Διασφαλίζει επίσης ότι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή μπορεί να κάνει μέχρι και 5 kg βάρους κάτω, αν είστε παχύσαρκοι .

«Με ΙΨΔ μήνα τουλάχιστον 5 έως 6 κιλά χάνονται . Γεγονός , μια εβδομάδα μπορεί να χάσει 4 κιλά , άμεσο αποτέλεσμα », δήλωσε ο Deddy όταν μιλάτε με wolipop στο υπόστεγο , Jewel Νότια Τζακάρτα , την Τρίτη ( 27/08/2013 ) .

Για να πάρετε αυτά τα αποτελέσματα , θα πρέπει να το κάνουμε σταδιακά ή να παρακολουθήσει το « τρώει παράθυρο » όπως γράφεται στο βιβλίο του Deddy . Το φαγητό είναι το χρονικό παράθυρο που μπορείτε να φάτε τα τρόφιμα . Διατροφή ΙΨΔ έχει τέσσερα επίπεδα , νηστεία 16 ωρών , 18 ωρών , 20 ωρών , μέχρι τελικά μία μόνο ημέρα .

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα 16 - ωρη νηστεία ή θα πρέπει να τρώγονται μόνο για 8 ώρες την ημέρα . Σε αντίθεση με τη νηστεία του Ραμαζανιού , η νηστεία OCD εξακολουθεί να επιτρέπεται να πίνουν νερό , αλλά όχι γάλα ή άλλα γλυκά ροφήματα . Μπορείτε επίσης να καθορίσετε το δικό τους χρόνο για την έναρξη της ΙΨΔ , αλλά αποφεύγετε το πρωινό . Τουλάχιστον 3 ώρες μετά το ξύπνημα νέες διατροφικές τροφίμων .

Ίσως αν η διατροφή πρέπει γενικά να τρώνε άσπρο ρύζι ή τηγανητά τρόφιμα , ειδικά OCD - free eating τίποτα . Μπορείτε, επίσης, δεν χρειάζεται να αλλάξει την πρόσληψη τροφής όταν κάνει δίαιτα OCD . Μπορείτε να φάτε οτιδήποτε , συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών τροφών , σύμφωνα με τη γεύση . Ωστόσο , δεν συνιστάται Deddy άπληστοι .

"Έχω να πω ότι τρώνε ό, τι τρώνε κανονικά . Έτσι, αν συνήθως τρώνε ρύζι RAMES επειδή ΙΨΔ , τρώτε πρόχειρο φαγητό . Ποτέ ακόμα πιο τρελά . Συνήθως τρώνε πρόχειρο φαγητό , αν ναι, παρακαλούμε να τρώνε πρόχειρο φαγητό . Επομένως, μην αλλάξετε τη διατροφή σας , », δήλωσε ο τελετάρχη Μαύρο-Άσπρο στην Trans 7 .

Μόλις καταφέρετε να κάνετε από 16 ώρες νηστείας για μια εβδομάδα , το σώμα σας θα προσαρμοστεί . Προσθέστε επίπεδο με την κατανάλωση μόλις 6 ώρες την ημέρα . Έτσι ώστε να νηστικά για 18 ώρες. Κάν 'το για μία εβδομάδα. Στη συνέχεια, στην τρίτη εβδομάδα μπορείτε να αυξήσετε τη νηστεία για 20 ώρες , πράγμα που σημαίνει τρώει μόνο 4 ώρες την ημέρα .

Μετά από αυτό , δοκιμάστε την τέταρτη εβδομάδα των 24 ωρών γρήγορα μία φορά την εβδομάδα . Για παράδειγμα , αν τρώτε στις 10 π.μ. Δευτέρα μόνο για να φάει το επόμενο γεύμα την Τρίτη ταυτόχρονα . Μπορείτε να το συνδυάσετε με μια γρήγορη 24 - ωρη νηστεία ΙΨΔ που έτρωγαν μόνο τέσσερις ώρες . Σύμφωνα με το 36 - year-old man , η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή είναι πολύ χρήσιμη για την περιποίηση παχάκια . Μετά το λίπος κομμένα , το βάρος σας θα είναι σταθερή και χωρίς προσφυγή .

" Γι 'αυτό και μπορεί να πάει πάνω και κάτω ( βάρος ), για παράδειγμα από 80 kg έως 70 kg , αυξήθηκε εκ νέου σε 75 kg , αλλά 70-75 μου λίπος κάτω από το 4% . Επίπεδα λίπους που χρησιμοποιείται στο 22% του σημερινού 8,4 % κατά τη διάρκεια της σχεδόν 3 μήνες. ζυγίζει £ 72 τώρα », είπε αργότερα .

Deddy πρότεινε επίσης , για αρχάριους που είναι νέοι στην ΙΨΔ , προσπαθήστε να αρχίσετε να τρώτε σε 12 με 19:00 . 12 ωρών είναι η καλύτερη στιγμή για να φάνε τα γεύματα . Κάντε συνέπεια , αν θέλετε να πάρετε τα μέγιστα αποτελέσματα .

" Προτείνω ένα νέο φαγητό μετά τις 12 το μεσημέρι . Πρωινό απλά προσθέστε την ινσουλίνη που σας κάνει να υπνηλία . Δοκιμάστε στο 12-7 . Εγγυώμαι 100 % του βάρους σας προς τα κάτω σε μια εβδομάδα αν είστε παχύσαρκοι . Εάν όχι παχύσαρκοι θα μπορούσε να είναι 4 κατεβάζει kg . Μπορώ να σας διαβεβαιώσω , " προσθέτει ο συντάκτης του e-book « OCD »του.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply