manfaat daun sirih untuk obat jerawat

manfaat daun sirih untuk obat jerawat U prethodnom članku , dame su naučili razne sadržaje u krilo betel i nekoliko prednosti . Korist od betel lišća Dame ne samo to , postoji nekoliko drugih prednosti betel lišća je šteta da ti nedostaje .

Od strane lensaindonesia.com , spomenuo da je sadržaj antiseptik u betel list kuvano vode ne samo da je koristan za čišćenje područja usne šupljine , ali ne i najmanje važno , sadržaj je također dobar antiseptik za održavanje zdrave ženske organe .

Dame prilično kuhati 7-10 betel lišća i koristiti kuhana vode oprati ženske organe kako bi se izbjeglo širok spektar bakterija i mirisa .

I ne samo to , kuhana voda betel lišća , pogotovo crveni betel na snazi ​​za dijabetes , snižavanje šećera u krvi , giht , hepatitis , i druge bolesti unutra

Red betel korisno ne samo kao antiseptik i lekove za bolesti u teškim , čak i manje bolesti kao što su kašalj se može riješiti sa betel lišća .

Od strane ancaran.com , izjavio je da je način da se ovaj lijek od betel list je kako slijedi :

priprema 15 komada svježeg lišća betel , svježe Gotu Kola 10 listova , 10 listova svježe ciplukan , i med po ukusu .

Kako bi se vrlo lako , cukuo kipućom sve lišće sa 5 čaša vode do preostalih 2 šalice kipuće vode koliko . Onda prije nego što piti , miješati s medom po ukusu .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply