cara alami menurunkan berat badan tanpa olahraga

cara alami menurunkan berat badan tanpa olahraga Αξιοποιήστε στο έπακρο των Βρετανών , η διατροφή και η άσκηση είναι η δεύτερη επιλογή για την απώλεια βάρους .

Η πρώτη επιλογή είναι να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική επέμβαση . Μια μελέτη εξέτασε τις διατροφικές συνήθειες και την άσκηση του Ηνωμένου Βασιλείου . Η έρευνα ρωτήθηκαν 1.743 άτομα για να ανακαλύψει τη στάση τους απέναντι λίφτινγκ .

Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά εκπληκτικό . Όπως πολλοί ως 59 τοις εκατό των Βρετανών που ρωτήθηκαν από www.sweatband.com , αντί να ρυθμίζουν την αισθητική χειρουργική δίαιτα και άσκηση , για να επισκευάσει τη φυσική τους εμφάνιση .

Αισθητική χειρουργική επέμβαση είναι πιο επιθυμητή από τους άνδρες και τις γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο , σύμφωνα με την έρευνα είναι η λιποαναρρόφηση λιποαναρρόφηση ψευδώνυμο .

Οι πέντε πιο επιθυμητή αισθητική χειρουργική γυναικών στη Βρετανία είναι η λιποαναρρόφηση , κοιλιοπλαστική ή μείωση του στομάχου , τα εμφυτεύματα στήθους ή του μαστού μεγέθυνση , την ανύψωση του μαστού ή την αύξηση των χαλάρωση του στήθους και γλουτών εμφυτεύματα .

Μετά την λιποαναρρόφηση , αρσενικό χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού θέλει Αγγλία ( μείωση του μαστού ) , κοιλιοπλαστική , τα εμφυτεύματα στήθους ή εμφυτεύματα θωρακικά , και εμφυτεύματα στο στομάχι .

" Προτείνουμε πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής μέσω της ρύθμισης διατροφής και της άσκησης για την επισκευή του φυσική εμφάνιση . Όμως , θέλουμε να γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι θα λάβουν υπόψη την αισθητική χειρουργική ως μέσο για να πάρει γρήγορα το σώμα των ονείρων τους », λέει ο Maz Darvish , Διευθύνων Σύμβουλος της Sweatband.com , σχολίασε σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας .

Φαίνεται , επίσης Darvish , οι άνθρωποι βλέπουν την αισθητική χειρουργική ως μια εύκολη λύση για να ξεπεραστούν γήρανση .

Αν και χειρουργική επέμβαση μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει την αυτοεκτίμηση και την εμφάνιση σε βραχυπρόθεσμα , υγιεινό τρόπο ζωής που μπορεί μόνο επισκευή γυμναστήριο και να θρέψει την καρδιά και τους πνεύμονες .

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply