cara mengecilkan perut buncit secara alami dengan cepat

cara mengecilkan perut buncit secara alami dengan cepat Kā sarukt kuņģī , bet to var izdarīt patīkamā veidā . Ja jums patīk rock , tad sarukt kuņģī ar vēderdejas tas varētu būt viena alternatīva iespēja iegūt slim kuņģa ideāls.

Vēderdejas irtradicionālās dejas no Tuvajiem Austrumiem , tagad sāk daudz privileģēts sievietes . Daudzi fitnesa centru vai vietas , kas sniedz specializētu apmācību programmu papildina pelathan vēderdejas ar instruktoru .

Bet šoreiz jūs varat sekot kustību vēderdejas mājās , vai jebkur bez jāpapildina ar instruktoru . Lai sāktu darbu , klausīties pilnīgi posmus vēders deju kustības samazināties pēc kā citēts no vemale.com .

Sarukt vēdera Ar Belly Dance
sagatavošana
Pirmais solis, jums vajadzētu darīt, ir sasilšanu . Pirmais solis apkures mērķis ir vājināt muskuļus un novērš krampjus . Jūs varat sākt no kakla , plecu, roku , ķermeņa , līdz apakšā kājām . Vai tas varētu būt iesildīšanai , palaižot nelielu vietu .

pirmais solis
Nākamais solis pēc tam, kad pabeigta apkures irstāvus vai sēdus stāvoklī ar spēcīgu ķermeni . Pievelciet vēdera muskuļus . Turiet desmit sekundes , tad elpot . Atkārtojiet šīs darbības trīs reizes .

Pēc tam , taut muskuļi un elpot kopā. Normāli elpot ar fiksētu savelk šos muskuļus , netur savu elpu . Veikt kustību vienu minūti .

Tad atpūsties savu ķermeni un to elpošana pakāpeniski . Atkārtojiet vairākas stadijas pirmo kustības soli augstāk , kamēr jūs sākat justies ērti un iepazinušies ar saspringtiem muskuļiem un elpot vienlaicīgi .

pēdējais solis
Tagad jums ir piecelties , tad iedomājieties, jūs atdala ķermeņa augšējo un apakšējo ķermeņa . Tegapkan ķermeņa stāvokli , tad pāriet uz labo kāju uz priekšu ar nostāju galu pirkstiem norādot nedaudz uz sāniem .

Nākamais , pārvietot gurniem uz augšu un uz leju pa astoņas skaita . Veikt tās pašas darbības ar kreiso kāju . Pēc tam atkārto kustību pamīšus ar ātrāku tempu .

Do dažas kustības pēdējo Stet atkārtoti, kamēr jūs pierastu kustību . Lai izvairītos no vienmuļības , jūs varat pievienot dažas izmaiņas kustības ar rokām , rokas vai pagrieziena kustību.

cara mengecilkan perut lengan dan betis Attiecībā uz tiem no jums ir jauni vēders deju kustībām , var būtnedaudz stīva , jo viņi ir pieraduši . Bet, ja jūs to izdarītu konsekventi , tad jūs varat kustības kā īsts deju vēders dejotājs. Un , protams, lai dotu efektu mazinās kuņģa noved pie svara zudums . Ir jautri!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply